top of page

Ta vare på de ansatte

Trening påvirker de ansattes helse og humør
  • Vår visjon er å gjøre det enkelt for bedrifter å få tilrette lagt trening av høy kvalitet. Formålet med treningen er at bedriften skal få økt lønnsomhet og trivsel, samt lavere sykefravær. 

  • Bedriftstrening er et unikt pusterom fra jobbtilværelsen, og kan være med å booste energinivået slik at hele dagen blir effektiv. 

  • Bedrifter som tilbyr trening viser at de bryr seg om de ansattes helse

  • Økt arbeidsmiljø og bedre sammhold

  • BØY OG TØY: Noen bedrifter foretrekker en 15- 30 min lunsj strekk. En økt med litt bøy og tøy. Store bevegelser, som får i gang blodsirkulasjon. Dette er en veldig fin avbrekk på en ellers stillesittende jobb.  EKs. ingeniører, arkitekter, regnskapsførere mm. Dette krever ikke treningstøy.

 

  • TRENING MED ENKELT UTSYR: Andre bedrifter ønsker å tilby en mer aktiv økt. Noe som virkelig får i gang blodpumpa. Dette kan gjøres i lokale på arbeidsplassen, i RÅ sin lokaler eller ute.  30,- 60 min.

  • Afterwork eller TEAMBULDING, etter egen avtale. Hva med en effektiv, morsom og energigivende treningsøkt istedenfor "lønningspilsen"? 

"ja, til et sunnere arbeidsmiljø", sier jeg.

Likt for disse bedriftene er at de har vedtatt at " våre ansatte skal ha et treningstilbud, og vi trener sammen".

Priser
Tilpasset opplegg til din arbeidsplass!

45 min trening
3 mnd binding

1800,- pr økt

45 min trening
6 mnd binding

1600,- pr økt

15 min bøy og tøy
3 mnd binding

900,- pr økt

15 min bøy og tøy
6 mnd binding

800,- pr økt

Forslag over er veiledende, og hver arbeidsplass har behov for å tilpasse etter sit behov. Antall økter, antall ansatte, sted og tid. Ta kontakt for en uforpliktet prat- eller møte
bottom of page